Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ουρές με το "καλημέρα" για ένα tablet μέσω "Ψηφιακής Αλληλεγγύης" - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ουρές με το "καλημέρα" ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το αδιαχώρητο έξω απο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών

Το αδιαχώρητο επικρατούσε σήμερα Τετάρτη το πρωί, έξω απο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Από πατρινούς που κάνοντας χρήση του βοηθήματος της "Ψηφιακής Αλληλεγγύης" ήθελαν να αποκτήσουν ένα tablet, laptop ή σύνδεση ίντερνετ μέσω του προγράμματος.

Μάλιστα, μπροστά στην κάμερα του thebest.gr γινόταν ακόμη η μεταφορά των νέων παρτίδων tablet και laptop και ενώ οι πατρινοί ανέμεναν υπομονετικά για να τα αποκτήσουν πριν εξαντληθούν.

Ψηφιακή Αλληλεγγύη: Οι προσφορές για τα δωρεάν λαπτοπ ή tablet

Οι δικαιούχοι για την Ψηφιακή Αλληλεγγύη όπου έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα, από 04/02/2015 έως 30/06/2015 μπορούν να εισέρχονται στην ιστοσελίδα e-inclusion.gr και να εκτυπώνουν τον κωδικό που θα τους δίνει το δωρεάν λαπτοπ ή tablet αλλά και ίντερνετ, για 12 μήνες.

Δικαιούχοι του κουπονιού είναι όλοι οι ωφελούμενοι πολίτες, που αιτήθηκαν και έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα και οι οποίοι, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό αρχείο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), κατοικούν σε μία από 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης (Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη), σύμφωνα με τη δηλωθείσα κατά την 31/12/2014 στο πληροφοριακό σύστημα “TAXISNET” και ισχύουσα διεύθυνση κατοικίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις