Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το AΤΕΙ Δυτ. Ελλάδος γιόρτασε τους Τρεις Ιεράρχες και έκοψε την Βασιλόπιτα του -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το AΤΕΙ Δυτ. Ελλάδος γιόρτασε τους Τρεις...

Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι

Την Πέμπτη 29/01/2015 και ώρα 12 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στο  Μεγάλο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του, στην Πάτρα, στο Κουκούλι.

Την εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του ΑΤΕΙ, Γιάγκος Ιγγλέσης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Καθηγητή Σωκράτη Καπλάνη.

Ακολούθησε αναφορά στους Τρεις Ιεράρχες, πατέρες της Εκκλησίας και προστάτες των Γραμμάτων, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθο, Βοηθό Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών.

Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος ευλόγησε και χάραξε τη Βασιλόπιτα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Καθ. Σωκράτη Καπλάνη και η απονομή επαίνων στους τέσσερις κορυφαίους πτυχιούχους των Σχολών του περασμένου Ακαδημαϊκού έτους, στους επιτυχόντες εισακτέους σε ΑΕΙ της χώρας και στους αριστεύσαντες μαθητές, τέκνα μελών της Κοινότητας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Τους επαίνους ακολουθούν χρηματικά βραβεία με χορηγούς τον ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και την Εθνική Τράπεζα.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από το Χορευτικό Τμήμα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου με πλούσιο μπουφέ και βασιλόπιτα, προσφορά της εταιρίας εστίασης ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στη φοιτήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής Μαρία Θεοδωροπούλου και αντιστοιχούσε σε μία χρυσή λίρα, προσφορά της ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αναπληρώτρια Πρόεδρος  Δρ. Ήρα Αντωνοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ιδρύματος Δρ. Ηλία Σταθάτος και μέλη του Συμβουλίου, Κοσμήτορες των Σχολών, Πρόεδροι των Τμημάτων, εκπαιδευτικό, διοικητικό, τεχνικό προσωπικό, φοιτητές και συνταξιούχοι  εκπαιδευτικοί και διοικητικοί του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View