Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Η πρώτη εμφάνιση του Θάνου Τσέρη ως Τελάλης του φετινού καρναβαλιού - Δείτε ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η πρώτη εμφάνιση του Θάνου Τσέρη ...

Ο τελάλης βγήκε στους δρόμους απο το πρωί

Εντυπωσιακή εμφάνιση και αστείρευτο κέφι απο το πρωί για τον Θάνο Τσέρη που φόρεσε την επίσημη καρναβαλική στολή του τελάλη και περιδιαβαίνει τους δρόμους του κέντρου της Πατρας και των συνοικιών μεταφέροντας το μήνυμα χαράς για το φετινό θεσμό που επισήμως ξεκινά αύριο.

Ο τελάλης με το μουσικό άρμα από την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου θα αναγγέλει το χαρούμενο άγγελμα της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 καλώντας τον κόσμο στις εκδηλώσεις του Σαββάτου 17ης Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα των διαδρομών του μουσικού άρματος την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου θα έχει ως εξής:

10.30: Πετρωτό-Πατρών Κλάους-Κουκούλι-ΤΕΙ-Καλαβρύτων-Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα-Ευβοίας-Ανθείας-Εργατικές Κατοικίες Ανθείας-Οδυσσέα Ελύτη (αναστροφή)-Αγίου Ιωάννου Πράτσικα-Αγίας Τριάδος-Δορυλλαίου-Ιωνίας-Πόντου-Πλατεία Ελευθερίας-Μαρούδα-Γούναρη-Κορίνθου-Πλατεία Γεωργίου-Κορίνθου-Φαβιέρου-Έλληνος Στρατιώτου-Νοταρά-Αγυιάς-Ηρώων Πολυτεχνείου-Οθωνος Αμαλίας-Καρόλου-Μαιζώνος-Βορείου Ηπείρου-Αγίας Τριάδος-Ιεροθέου Αρχιεπισκόπου-Σολωμού-Σμύρνης-Αγίας Τριάδος-Πλατεία Βούδ-Γεωργίου Ολυμπίου-Σολωμού-Καραϊσκάκη-Γούναρη-Κλάους-Πετρωτό.

18.00: Πετρωτό –Πατρών Κλάους-Κουκούλι-Γεν. Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας-Μαρούδα-Γούναρη-Κορίνθου-Πλ. Γεωργίου-Κορίνθου-Αγ. Σοφίας-Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος-Κολοκοτρώνη-Οθωνος Αμαλίας-Ερμού-Καραισκάκη-Κολοκοτρώνη-Μαιζώνος-Αγ. Νικολάου-Κανακάρη-Γούναρη-Αγ. Ανδρέου-Καρόλου-Ρήγα Φεραίου-Αράτου-Μαιζώνος-Αγ. Νικολάου-25ης Μαρτίου-Γερμανού-3ου Ορειβατικού-Πλατεία Μαρούδα-Πατρών Κλάους-Πετρωτό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight