Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην "κατάψυξη" η Αχαΐα - Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά - Κλειστός ο Πούντας-Καλαβρύτων και το Ρίο-Αντίρριο - "Πάγωσε" η Πάτρα

Στην "κατάψυξη" η Αχαΐα - Συνε...

Συνεχής είναι η χιονόπτωση και στην Άνω Χώρα Ναυκακτίας

ΩΡΑ 23:52 Οι καιρικές συνθήκες στην Αχαΐα παραμένουν άσχημες αυτή την ώρα. Τα χιόνια έχουν κλείσει, στα ορεινά του Νομού, το δρόμο Πούντας-Καλαβρύτων ενώ απαγορευτικό υπάρχει και στο πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου με τις ενδείξεις να οδηγούν στη διατήρησή του καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

 

21:43 Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά και της κακοκαιρίας στην Αχαΐα. Περίπου στις 22:00 αναμένεται να κλείσει ο δρόμος Πούντας Καλαβρύτων καθώς δεν υπάρχει πλέον μηχάνημα για να διενεργεί τον εκχιονισμό. Παράλληλα κλειστό παραμένει το πορθμείο του Ρίου-Αντιρρίου αφού στην περιοχή πνέουν 7 με 8 μποφόρ.

17:59 Στον πάγο έχει μπεί η Αχαϊα, η οποία στα ορεινά της έχει ντυθεί στα λευκά ενώ "πάγωσε" και η Πάτρα καθώς πριν από λίγη ώρα το έστρωσε στα... ορεινά της όπως στα Σελλά, την Πιτίτσα, τα Αργυρά κ.α. και η θερμοκρασία έπεσε κάτω από τους 5 βαθμούς.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων -Πούντας και από το 3ο χλμ. έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, ενώ είναι κλειστή η Διαδημοτική Οδός Περιστέρας Ακράτας, προς Χιονοδρομικό Κέντρο.

Συνεχής είναι η χιονόπτωση και στην Άνω Χώρα Ναυκακτίας όπου επίσης το χιόνι είναι πυκνό όπως και στα Καλάβρυτα, τη Βλασία, τη Δάφνη, την Κλειτορία, το Πάος, τις Σειρές και  το Λευκάσιο.

Φωτό από το kalavrytanews

Φωτό από το kalavrytanews

Φωτό από το kalavrytanews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις