Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα - Όλα τα ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς

Πάτρα - Όλα τα ρεβεγιόν της παραμονής τη...

Που να πάτε το βράδυ της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου 2014

Η πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς έρχεται και ήδη τα περισσότερα εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ ετοιμάζουν ειδικό μενού για το ρεβεγιόν της Τρίτης. Το thebest.gr συγκέντρωσε τα πιο αναμενόμενα πάρτυ της παραμονής της νέας χρονιάς και σας τα παρουσιάζει.

Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ από την 1 τη νύχτα για να υποδεχτούμε με χαρά και τραγούδια, χορό και ποτά το 2015, στο Beer Bar Q.
Η Χρυσούλα Στεφανάκη, οι «Groove A Tete» με την Γιούλη Ασημακοπούλου και την Δήμητρα Θεοφανίδη στο τραγούδι και ο dj Μαρίνης στα deck σε funky, swing, pop και διασκευασμένα ελληνικά τραγούδια, όλα σε ρυθμούς εορταστικούς και χορευτικούς.
Η ελάχιστη κατανάλωση κατ’ άτομο στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ, είναι 20 ευρώ.
Πληροφορίες – κρατήσεις: 2610.346097

Η Banana moon του Γιώργου Κοτοπούλη αποχαιρετά το 2014 κάνοντας red night party, που περιλαμβάνει εορταστικό μενού ala card με μουσική από τους Γιώργο Γκανασούλη και Μαρτίνα Σεργίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το dresscode: Optional red

Το επί σειρά ετών επιτυχημένο ρεβεγιόν της Achaia Clauss μεταφέρθηκε τα τελευταία χρόνια στο Ρίον στο "ΑΚΡΩΤΗΡΙ club".

Ελεύθερη κατανάλωση ποτών με την συνοδεία ενός πλούσιου μπουφέ (από το Talks), χορευτική μουσική από τους Κωνσταντίνο Γεωργίου και Παναγιώτη Κολλιόπουλο, συμπληρώνουν το πρόγραμμα της βραδιάς.

Μετά το επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του, το Distinto bar restaurant υποδέχεται το 2015 με μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά. Εορταστικός διάκοσμος, ειδικό μενού και χορευτικές μουσικές επιλογές, εγγυώνται το αποτέλεσμα.

Στο Kέντρο Πατρών (Eγλυκάδα)  ο Γιώργος Μαργαρίτης θα αλλάξει τον χρόνο με τους Πατρινούς θαμώνες του σε μια live πρωτοχρονιάτικη βραδιά. Τηλ. res. 2610450095.

Εορταστική ατμόσφαιρα και στο Bodegas της Ρήγα Φεραίου με ιδιαίτερες γεύσεις, ποτά, cocktails και την σαμπάνια Gordon Rouge με finger food σε τιμή έκπληξη. Τηλ. res. 2610.22.11.13 Ώρα έναρξης: 01:00 (λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου)

Με την αλλαγή του χρόνου, στις 31 Δεκεμβρίου, το Maizon μας με σπέσιαλ μουσικές επιλογές και συνοδεία ζυμαρικών αλλά και γλυκών λιχουδιών, όπως λουκουμάδες με σοκολάτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Free φαγητό. Τιμή ποτού: 7 ευρώ και φιάλης ουίσκυ 70 ευρώ.

Ρεβεγιόν διοργανώνουν επίσης τα: Pas Mal, Dose, Dream City, Ma Cocotte, Decco club, Aκταίον – Nisi, Navona di Oggi, Vintage, Ηοme by Megaro, Soho, Aquarella, Ghetto, Malo, Αρχοντικό της Ευτυχίας, Magenda.

Από το μεσημέρι τα καθιερωμένα πάρτυ που διοργανώνουν  τα περισσότερα καφέ μπαρ του κέντρου με προσκεκλημένους djs δίνουν τον εορταστικό τόνο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight