Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Ετοιμα για κινητοποιήσεις ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού τα μέλη της ΟΕΒΕΣΝΑ

Πάτρα: Ετοιμα για κινητοποιήσεις ενόψει ...

Σύσκεψη με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ την Τετάρτη

Το πρόγραμμα κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιήσουν την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού απο την Βουλή στις 27 Νοεμβρίου, θα επικαιροποιήσουν τα μέλη της ΟΕΒΕΣΝΑ σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο κτήριο της οδού Αράττου παρουσία αντιπροσωπείας της ΓΣΕΒΕΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Γιώγο Καββαθά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η κατάσταση των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων έχει ξεπεράσει το όρια  της ανεκτικότητας από καιρό. Η εξαφάνιση των μικρών και πολύ μικρών καταστημάτων και αυτοαπασχολούμενων από τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας είναι μια σκληρή πραγματικότητα.   Η αντίδραση και  η δράση μόνο από εμάς τους ίδιους θα επέλθει.

Η ΟΕΒΕΣΝΑ (Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Ν. Αχαΐας) σας προσκαλεί και σας περιμένει με ένα δυναμικό παρόν στην τοπική συγκέντρωση-συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.

Για να αντιδράσουμε δυναμικά στηρίζοντας τις ενέργειες της ΓΣΕΒΕΕ (Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας) και των τοπικών Ομοσπονδιών, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα όπως το Φορολογικό, το Ασφαλιστικό, το ΚΕΑΟ, ΕΝΦΙΑ,  Κόκκινα Δάνεια, Χρηματοδότηση ΜΜΕ κ.α., να αρχίσουν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση.

Η συμμετοχή σας δείχνει θέση. Θέση για να κάνουμε οι επαγγελματίες, οι βιοτέχνες και οι έμποροι τα αιτήματα και τις προτάσεις μας πράξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά