Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η αλυσίδα αλληλεγγύης της Κοινο_Τοπίας στήριξε νοικοκυριά που είχαν πρόβλημα λογαριασμών ΔΕΗ - Νέα προσπάθεια ενόψει Χριστουγέννων

Πάτρα: Η αλυσίδα αλληλεγγύης της Κοινο_Τ...

"Η προσπάθεια συνεχίζεται…"

Άλλη μια καμπάνια της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr για την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων ολοκληρώθηκε με επιτυχία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η καμπάνια αυτή είχε ως στόχο άτομα ή οικογένειες οι οποίες είχαν πρόβλημα στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων τους στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ). Η Κοινο_Τοπία παρενέβη σε επτά περιπτώσεις καταβάλλοντας μέρος της οφειλής και δίνοντας έτσι μια παράταση στην επαπειλούμενη διακοπή της ηλεκτροδότησης των νοικοκυριών.

Τα 700€ που είχαν μαζευτεί και διατέθηκαν ως βοήθημα το καλοκαίρι αλλά και οι άλλες προσπάθειες του τελευταίου χρόνου από την Κοινο_Τοπία είχαν ως αποτέλεσμα την προώθηση βοήθειας με διάφορες μορφές για την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων αξίας άνω των 3.200€

Οι ανάγκες βέβαια συνεχίζουν να είναι μεγάλες δημιουργώντας αδιέξοδα σε συμπολίτες που στερούνται καθημερινά βασικά είδη πρώτης ανάγκης αλλά και προβληματισμό σε όσους βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και βλέπουν τις δυσκολίες και την απόγνωση κάποιων συμπολιτών.

Με αυτές τις σκέψεις απευθύνουμε νέα παράκληση στα μέλη και τους φίλους της Κοινο_Τοπίας που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν όποιο ποσό μπορούν για να υποστηρίξουμε συμπολίτες μας που βιώνουν δύσκολες συνθήκες. Με τα χρήματα που μαζεύονται γίνονται αγορές σε ποσότητες με μειωμένο κόστος ή πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφέλειας.

Καταληκτική ημερομηνία και ολοκλήρωση της νέας προσπάθειας θα είναι η 31η Δεκεμβρίου.

Η Κοινο_Τοπία από τη μεριά της δεσμεύεται να προωθήσει άμεσα όση βοήθεια συγκεντρώνει όπως με συνέπεια έκανε και μέχρι τώρα.

Για πληροφορίες και προσφορές μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημα ‘‘Ποτά Σπηλιώτη’’ πεζόδρομος Ρ. Φεραίου 134 Πάτρα, 9πμ-2μμ καθημερινά και 6μμ-9μμ Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή στο 2615.002009 και στο [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις