Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυξάνονται τα κρούσματα σκλήρυνσης κατά πλάκας στην Αιγιάλεια - Στήριξη από το Δήμο ζητούν οι πάσχοντες

Αυξάνονται τα κρούσματα σκλήρυνσης κατά ...

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Βασιλικής Τρεχλή, μέλος της Ένωσης, Δυτ. Ελλάδος για την αντιμετώπιση της πάθησης με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο

Συνάντηση με το Δήμαρχο Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο είχε το πρωί της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου 2014 η Βασιλική Τρεχλή, η οποία είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας Δυτικής Ελλάδος και υπεύθυνη για την Αιγιάλεια του Γραφείου Στήριξης Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Κύρια θέματα της συζήτησης, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Φιλόδημος του Αιγίου, ήταν το αίτημα για στέγαση του γραφείου στο Αίγιο, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες των μελών, όπως και η απαλλαγή ή τουλάχιστον μείωση των δημοτικών τελών για τα ΑμΕΑ (στα οποία ανήκουν και όσοι νοσούν από ΣΚΠ), σύμφωνα πάντα με οικονομικά κριτήρια.

“Η συνάντησή μας με το Δήμαρχο έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και ελπίζουμε πως σύντομα θα δοθεί λύση και στα δύο μας σημαντικά αιτήματα” δήλωσε στο filodimos.gr η κυρία Τρεχλή, η οποία παράλληλα σημείωσε πως υπήρξε και επικοινωνία με την αρμόδια αντιδήμαρχο Βασιλική Ψυχράμη, η οποία εκδήλωσε θερμό ενδιαφέρον για την εύρεση χώρου στέγασης του γραφείου.

Στην Αιγιάλεια, δυστυχώς η Σκλήρυνση κατά πλάκας εμφανίζει ανοδικές τάσεις εμφάνισης, κυρίως σε νέους ανθρώπους ηλικίας από 20 έως 40 ετών. Είναι επιτακτική η ανάγκη της ενημέρωσης του πληθυσμού για την ασθένεια, τα συμπτώματά της μα κυρίως την αντιμετώπισή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς υπάρχουν διάφορες θεραπείες που μπορεί να μην εξαφανίζουν την αρρώστια αλλά μπορούν να παράσχουν στους πάσχοντες μια καλή ποιότητα ζωής.

Γι'αυτό, όσοι αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα στην οικογένειά τους, είναι καλό να επικοινωνήσουν με το γραφείο ώστε να τους παρασχεθούν σχετικές συμβουλές και κατευθύνσεις.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με την κυρία Τρεχλή είναι 6976-070566.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις