Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπλόκα παντού σε Πύλο, Κορώνη και Γαργαλιάνους - Οκτώ συλλήψεις

Μπλόκα παντού σε Πύλο, Κορώνη και Γαργαλ...

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (24.9.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Πύλου, Κορώνης και Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε ενενήντα έξι (96) άτομα εκ των οποίων πενήντα επτά (57) ήταν ημεδαποί και τριάντα εννέα (39) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε ογδόντα δύο (82) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι τρία (23) άτομα, από τα οποία δώδεκα (12) ήταν ημεδαποί και έντεκα (11) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

  • Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
  • Δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα πέντε (35) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κυνηγετικό όπλο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις