Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ- Έρχεται τετραήμερο με κρύο και ισχυρές καταιγίδες -Πτώση περίπου 8 βαθμών μέσα σε λίγες ώρες!

Δυτική Ελλάδα: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ- Έ...

Ισχυροί οι άνεμοι στα πελάγη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και πιθανώς κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες σήμερα Πέμπτη (25-09-2014) αρχικά στο Ιόνιο και τη δυτική Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες σήμερα και από τα δυτικά.

Πιο αναλυτικά:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και πιθανώς κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες σήμερα Πέμπτη (25-09-2014) αρχικά στο Ιόνιο και τη δυτική Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

2. Την Παρασκευή (26-09-2014) τα φαινόμενα της προηγουμένης παραγράφου θα επηρεάσουν αρχικά όλη την ηπειρωτική χώρα και βαθμιαία θα επεκταθούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες στα δυτικά.

3. Το Σάββατο (27-09-2014) α) βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές θα εκδηλωθούν στη κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποραδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. β) στα ανατολικά θα επικρατήσουν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι ( 8 με 9 μποφόρ) ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα (περίπου 8 με 10 βαθμούς).

γ) τα φαινόμενα σταδιακά θα ασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά, τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν σε όλη την Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή και το ερχόμενο Σάββατο.

Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 12-17oC, στη κεντρική από 16-30oC, στη δυτική από 19-26oC, στην ανατολική από 18-24oC και τέλος στη νότια χώρα από 21-29oC.

Δείτε ωστόσο, την τεράστια διαφορά των θερμοκρασιών της Παρασκευής, με αυτές του Σαββάτου !!

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5-16oC, στη κεντρική από 12-18oC, στη δυτική από 16-22oC, στην ανατολική από 16-21oC και τέλος στη νότια χώρα από 20-23oC.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις