Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος Ερυμάνθου περνάει στην νέα ψηφιακή εποχή με την ολοκλήρωση της νέας Διαδικτυακής Πύλης παροχής ψηφιακών αλληλεπιδραστικών υπηρεσιών!

Ο Δήμος Ερυμάνθου περνάει στην νέα ψηφια...

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «eKallikratis – ΠΥΛΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Ο Δήμος Ερυμάνθου περνάει στην νέα ψηφιακή εποχή με την ολοκλήρωση της νέας Διαδικτυακής Πύλης παροχής ψηφιακών αλληλεπιδραστικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «eKallikratis – ΠΥΛΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συγχρηματοδότησής του από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι» (ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΔΕ) που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και υλοποιήθηκε από το Δήμο Ερυμάνθου, σε συνεργασία με τις εταιρείες Velti και Iknowhow.

Η νέα Διαδικτυακή Πύλη (www.erymanthou.gov.gr) σχεδιάστηκε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των κατοίκων του Δήμου. Η δημιουργία πλήθους ηλεκτρονικών υπηρεσιών παρέχει στους ενδιαφερόμενους ψηφιακές δυνατότητες που αφορούν την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων, την προσφορά/ ζήτηση προϊόντων, την πραγματοποίηση δωρεάν τηλεφωνικών κλήσεων μέσω Διαδικτύου, μικρές αγγελίες και αγγελίες εργασίας, καθώς και την επικοινωνία μέσω κατάλληλων φορμών και ειδικού Forum.

Σε συνδυασμό με την αναλυτική πληροφόρηση για τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες του Δήμου, τα αξιοθέατα της περιοχής και τους τοπικούς φορείς, δημιουργείται μία δέσμη υπηρεσιών που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου, αλλά και των επισκεπτών του.

Επιπλέον, η νέα Διαδικτυακή Πύλη (www.erymanthou.gov.gr) έχει υλοποιηθεί ώστε να είναι διαθέσιμη από όλες τις κινητές συσκευές (smartphones, tablets, laptops) και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις του Δήμου Ερυμάνθου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.erymanthou.gov.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις