Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην ανακρίτρια απολογείται σήμερα ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης

Στην ανακρίτρια απολογείται  σήμερα ο εφ...

Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται

Ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας, αρμόδιας για θέματα διαφθοράς αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης για να απολογηθεί για την υπόθεση υπεξαίρεσης σε βάρος της Τράπεζας FBB.

Ο κ .Ρέστης που είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, καλείται να δώσει απαντήσεις για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, που αφορά ποσό 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, που χορήγησε πριν περίπου ένα χρόνο, ως δάνειο η FB Bank.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βίκτωρας Ρέστης αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση του εν λόγω επισφαλούς δανείου και επιμένει ότι τα χρήματα κατέληξαν σε συγκεκριμένο πρόσωπο, πρώην συνεργάτη του, ο οποίος καταζητείται για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις