Φίλοι αναγνώστες έστειλαν φωτογραφίες στο thebest.gr
Πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες φίλων αναγνωστών του thebest.gr για τους περίφημους αεροψεκασμούς στον ουρανό της Πάτρας. Μάλιστα, μας έστειλαν και φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι υποστηρικτές της υπόθεσης των αεροψεκασμών, αυτοί γίνονται μέσω των καυσίμων που αφήνουν τα διερχόμενα αεροπλάνα.
Το «ύποπτο» όμως στην περίπτωση των ψεκασμών είναι, σύμφωνα με τους ίδιους, ότι οι «ουρές» των αεροπλάνων, όχι μόνο δεν διαλύονται στην ατμόσφαιρα, αλλά στέκονται στον ουρανό για μία με τρεις ώρες, δημιουργώντας ένα νέφος πάνω από την πόλη.
Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας, η οποία διαψεύδεται σε όλους τους τόνους από τους επίσημους φορείς, αναφέρουν ότι στα χημικά νέφη που σχηματίζονται, περιέχονται βαρέα μέταλλα και άλλα χημικά στοιχεία, τα οποία καταλήγουν στον άνθρωπο.
Μάλιστα, αναφέρουν ότι μετά τους ψεκασμούς, αυξάνονται στους κατοίκους των περιοχών, οι πονοκέφαλοι, η υπνηλία και άλλα ανάλογα συμπτώματα.
Δείτε φωτογραφίες από τον ουρανό της Πάτρας των τελευταίων ημερών:
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









