Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πλοίου "Επτάνησος" - Δεν έδεσε στην Ιθάκη- Με "παντόφλα" πήγαν οι κάτοικοι στο νησί

Πάτρα: Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επι...

Τεχνικό πρόβλημα προκάλεσε καθυστέρηση άνω της 1,5 ώρας, ενώ οι επιβάτες της Ιθάκης εξυπηρετήθηκαν με " π\λοίο παντόφλα"

Ακόμη δεν έχουν φτάσει στο λιμάνι της Πάτρας οι επιβάτες του πλοίου "Επτάνησος", οι οποιοι επρόκειτο να ταξιδέψουν στις 5.30 το απόγευμα,  εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που προκάλεσε την καθυστέρηση του απόπλου του πλοίου κατά 1,5 ώρα. Το ¨Επτάνησος" που κάνει τη γραμμή Πάτρα- Κεφαλονιά- Ιθάκη, επρόκειτο να αναχωρήσει απο Σάμη στις 5.30 το απόγευμα, αλλά τελικά αναχώρησε στις 6.30 με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επιβατών, που ακόμη δεν έχουν φτάσει στην Πάτρα.

Στο μεταξύ όπως πληροφορείται το thebest.gr το πλοίο δεν μπόρεσε να δέσει στην Ιθάκη και  οι επιβάτες που πήγαιναν στην Ιθάκη, μεταφέρθηκαν στο νησί με πλοίο τύπου ¨παντόφλα".

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Σάμης, η Λιμενική Αρχή Σάμης, ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ» Ν.Π. 11124, ότι παρουσιάστηκε αδυναμία λειτουργίας του πρωραίου βοηθητικού συστήματος χειρισμών (BOW THRUSTER).
Στο πλοίο, το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι της Σάμης και επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο με προορισμό την Πάτρα, απαγορεύτηκε από την οικεία Λιμενική Αρχή ο απόπλους, μέχρι την προσκόμιση βεβαίωσης διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

Από το Λιμενικό Σταθμό Σάμης, επετράπη ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ» για το λιμάνι της Πάτρας με καθυστέρηση μιας ώρας και είκοσι πέντε λεπτών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις