Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Ρεφενέ" πλέον οι επισκευές των περιπολικών και η προμήθεια με καύσιμα στα υπηρεσιακά οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.!

Πάτρα: "Ρεφενέ" πλέον οι επισκ...

Δεν υπάρχει... σταγόνα ούτε χρήματα για την επισκευή των οχημάτων

Όχι μόνο παραμένει αλλά μεγεθύνεται το πρόβλημα που προέκυψε από τις αρχές του καλοκαιριού με την έλλειψη κονδυλίων για την προμήθεια καυσίμων στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. αλλά και με την πληρωμή των συνεργείων για την επισκευή των οχημάτων της υπηρεσίας.

Όπως είχε γράψει προ καιρού το thebest.gr οι αστυνομικοί της περιοχής σε ορισμένες περιπτώσεις – όσο κραυγαλέο και αν ακούγεται – ήταν αναγκασμένοι να βάζουν από την τσέπη τους χρήματα για να εφοδιάσουν με βενζίνη ή πετρέλαιο τα περιπολικά,   τις μοτοσικλέτες και τα υπόλοιπα υπηρεσιακά οχήματα.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι σχεδόν το 1/3 των οχημάτων της αστυνομίας στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδας παραμένει σε ακινησία με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να βάζουν… ρεφενέ για να επισκευάσουν κάποια μικροζημιά και να μπορέσουν να βγάλουν πάλι στο δρόμο ένα περιπολικό ή μια μοτοσικλέτα!

Όλα αυτά θα συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στην οποία θα συμμετέχουν και οι πατρινοί συνδικαλιστές αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις