Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τρύφωνας Σαμαράς επί το... έργο στην Πάτρα - Δείτε Φωτο

Ο Τρύφωνας Σαμαράς επί το... έργο στην Π...

Ο γνωστός κομμωτής παρέδωσε σεμινάριο στο ΙΕΚ Ακμή

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Πάτρα με βασικό γνώμονα τη συνεχή ενημέρωση των σπουδαστών και κύριο στόχο την παροχή σπουδών υψηλών προδιαγραφών, διοργανώνει για τους σπουδαστές των τμημάτων του σεμινάρια με εισηγητές καταξιωμένους επαγγελματίες,πρόθυμους να μεταδώσουν τη γνώση τους και την εμπειρία τους.

Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης των σπουδαστών, το τμήμα Κομμωτικής (τομέας Αισθητικής) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Πάτρα  υποδέχτηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου, τον κορυφαίο hairstylist Τρύφωνα Σαμαρά στις εγκαταστάσεις του ( Αγίου Ανδρέου 61, Πάτρα)  με σκοπό την πραγματοποίηση ενός πεντάωρου σεμιναρίου – επίδειξης, δίνοντας την μοναδική ευκαιρία στους σπουδαστές κομμωτικής να δούν απο τα επιδέξια χέρια ενός απο τους πιο καταξιωμένους κομμωτές στο χώρο της Showbiz, τις νέες τάσεις στην κομμωτική.

Ο διάσημος hair stylist κατέπληξε τους σπουδαστές με τις μοναδικές δημιουργίες του και αποκάλυψε μυστικά της δουλειάς του, καθώς και τις ιδιαίτερες τεχνικές του τόσο σε κουρέματα, όσο και σε περίτεχνα χτενίσματα απο το χώρο της μόδας.

Ο κ. Τρύφωνας Σαμαράς, ευδιάθετος και ακούραστος, απάντησε σε όλες τις απορίες των σπουδαστών και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές  για να επιτύχουν στο επάγγελμα του κομμωτή.

Στο τέλος του σεμιναρίου, ο διάσημος hairstylist χάρισε σε 5 τυχερούς σπουδαστές το βιβλίο του και ημερολόγια με τις δημιουργίες του και ευχήθηκε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στους αποφοίτους.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight