Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σέξι Κατερίνα Στικούδη αυτήν την Τετάρτη στην Πάτρα

Η σέξι Κατερίνα Στικούδη αυτήν την Τετάρ...

Θα εμφανιστεί στο κλαμπ Bamboo στην Πλαζ και αναμένεται να ανεβάσει το θερμόμετρο της βραδιάς με την εμφάνιση και τα τραγούδια της

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουνίου το βράδυ για μία σπέσιαλ καλοκαιρινή εμφάνιση στο Bamboo club στην πλαζ του ΕΟΤ στην Πάτρα, η Κατερίνα Στικούδη.

Η γνωστή και δημοφιλής τραγουδίστρια, τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο με την εντυπωσιακή σέξι εμφάνιση, αναμένεται να ξεσηκώσει τους Πατρινούς φαν της με τις επιτυχίες της.

Η Κατερίνα Στικούδη που το 2005 είχε εκλεγεί Μις Ελλάς, τα τελευταία χρόνια ακολουθεί καριέρα στο τραγούδι. Μία από τις πρώτες επιτυχίες της ήταν το χορευτικό «Τώρα» ενώ πέρυσι κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με electro και urban ποπ ήχο, στο οποίο εκτός από τις επιτυχίες «Η Μουσική Μου» (το πρώτο single) και «Coconut Tree (Κάνε με να Μείνω)» (το ντουέτο της με τον διεθνή σταρ Mohombi που ξεχώρισε στα περσινά Mad Video Music Awards) συμπεριλαμβάνεται και η μεγάλη χορευτική της επιτυχία με τίτλο «Εμμονή» που ερμηνεύει παρέα με τους NEBMA.

Επίσης εκτός από το κομμάτι «Εμμονή» που συνεχίζει να ακούγεται μετά μανίας στα ραδιόφωνα και τα κλαμπ, οι πιο τελευταίες επιτυχίες της Κατερίνας Στικούδη είναι τα κομμάτια «Σενάριο» και «6 εκατομμύρια». Αυτές τις μέρες η ωραία Θεσσαλονικιά σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά και για την εμφάνιση της στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων Mad όπου εμφανίστηκε στη σκηνή με μία τεράστια κόκκινη μπέρτα που στη συνέχεια πέταξε και έμεινε με ένα καυτό μαύρο σορτς.

Η Κατερίνα Στικούδη τραγούδησε στα βραβεία Mad παρέα με τον επίσης σέξι και ανερχόμενο τραγουδιστή Νίκο Γκάνο (Nicko). Η 27χρονη τραγουδίστρια που παρουσίαζε και την μουσική εκπομπή Mega Star, είναι φοιτήτρια ιατρικών εργαστηρίων στο ΤΕΙ ενώ σε μικρότερη ηλικία ασχολιόταν και με την αγωνιστική κολύμβηση. Είχε συμμετάσχει και στο σώου του Mega «Just the two of us» όπου τραγουδούσε παρέα με τον Νίκο Μίχα.

Καλεσμένη πριν λίγες στο πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 ερωτώμενη για τα πολιτικά η Κατερίνα Στικούδη ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι δεν βρίσκει σέξι ως άνδρες τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight