Πρωτοβουλία του τοπικού συλλόγου με το Δήμο Καλαβρύτων
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου, σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο και με τη σύμπραξη του δήμου Καλαβρύτων , διοργανώνει διήμερο καθαριότητας του χωριού , Σάββατο και Κυριακή 9-10 Ιουνίου, με τόπο συνάντησης το Καφενείο Νικολάου Τζελέπη "Αλώνι" και ώρα 8:00 το πρωί.
Ελπίζουμε στη μαζική συμμετοχή των συγχωριανών μας για ένα καθαρό περιβάλλον.
Να υπενθυμίσουμε οτι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τους ετήσιους χορούς τους στην Πάτρα 18/02/12 και Αθήνα 17/03/12.
Συγχωριανοί και φίλοι βρέθηκαν μαζί ,συζήτησαν , διασκέδασαν , θυμήθηκαν τα παλιά. Μέσα στη καρδιά των Μανεσιωτών υπάρχει πάντα η αγάπη για το τόπο που γεννήθηκαν αυτοί και οι πρόγονοί τους. Διατηρούν τις μνήμες και τις παραδόσεις τους. Η μαζική συμμετοχή τους κρατά ζωντανό το χωριό μας , καθώς η προσπάθεια αναγέννησης είναι συλλογική.
Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους καθώς και όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










