Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Σήμερα η εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα παρουσία Σουφλιά

Πάτρα:Σήμερα η εκδήλωση για τη γυναικεία...

Στον χώρο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ»

Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Πάτρα με θέμα της «Γυναίκες επιχειρηματίες στην Ελλάδα: Η κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στις 19:30 το απόγευμα.

Ομιλητές στη εκδήλωση θα είναι: Ο Γιώργος Σουφλιάς, Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Ν.Δ, πρώην πρόεδρος ΕΟΜΜΕΧ και θα αναπτύξει το θέμα: «Αν η κρίση είναι γένους θηλυκού, το ίδιο είναι και η λύση».

O Λευτέρης Σταυρόπουλος, Σύμβουλος Περιφερειακής Ανάπτυξης και Μικρομεσαίων  Επιχειρήσεων και θα αναπτύξει το θέμα: «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα σε κρίση: Η Ευρώπη μπορεί να σταθεί αρωγός;».

Η Γιούλα Παπαθανασίου, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας- Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Πρόεδρος ΔΑΚΜΕ Αθήνας και μέλος  ΔΣ  κεντρικής ΔΑΚΜΕ και θα αναπτύξει το θέμα: «Η γυναικεία επιχειρηματικότητα μπορεί να επιβιώσει στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον;».

Τέλος, τον συντονισμός θα των ομιλιών θα κάνει η Νατάσα Ράγιου, Αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ και π. βουλευτής Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις