Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Αφού έκλεψαν, ήπιαν και αναψυκτικό!

Αγρίνιο: Αφού έκλεψαν, ήπιαν και αναψυκτικό!

Σε έξαρση τα κρούσματα

Προβληματισμένες οι αστυνομικές αρχές του νομού, για τα τρία συνολικά κρούσματα διάρρηξης σε διαμερίσματα που σημειώθηκαν στο Αγρίνιο σε δύο μέρες. Το πρώτο κρούσμα σημειώθηκε στην οδό Μελεάγρου την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή, οι άγνωστοι δράστες, διέρρηξαν δυο διαμερίσματα πολυκατοικίας στην οδό Ορέστη, σπάζοντας τους ομφαλούς των κλειδαριών και αφαιρώντας χρυσαφικά σημαντικής αξίας.

Οι δράστες αναζητούν διαμερίσματα που οι κάτοικοί τους, λείπουν για δουλειά το πρωί, για να έχουν όλον τον χρόνο και την άνεση να ψάξουν με μεθοδικότητα και να αρπάξουν ότι πολύτιμο βρουν.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε ένα από τα διαμερίσματα, προφανώς δίψασαν και  αφού άνοιξαν το ψυγείο, πήραν κουτί αναψυκτικού,  το ήπιαν και το άφησαν στο σημείο όπου πήραν τα χρυσαφικά!

Ο τρόπος που λειτουργούν (η μεθοδολογία, όπως το σπάσιμο των ομφαλών στις κλειδαριές) παραπέμπει σε σπείρες διαρρηκτών  από Γεωργία ή Ρουμανία, και εκφράζονται φόβοι πως πολύ πιθανόν, μια τέτοια ομάδα να έχει έρθει και να δρα στην περιοχή του Αγρινίου.
Οι περιπολίες της Αστυνομίας έχουν αυξηθεί και οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το αν η σπείρα «χτυπήσει» και πάλι. Εν τω μεταξύ οι πολίτες καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί και να ασφαλίζουν  τις οικίες τους, όταν φεύγουν για δουλειά, ή  ακόμη και αν απουσιάζουν για μικρό χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις