Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Daphne Guinness: «Θα φάω όταν πεθάνω!»

Daphne Guinness: «Θα φάω όταν πεθάνω!»

Σοκ προκάλεσαν τα λόγια της κληρονόμου

Η κληρονόμος της αυτοκρατορίας της μπίρας Guinness και εκκεντρική προσωπικότητα του κόσμου της μόδας, Daphne Guinness, προκαλεί αυτή τη φορά όχι με την εμφάνισή της αλλά με μια δήλωση. Η 43χρονη fashionista είχε στενή σχέση με τον σχεδιαστή Alexander McQueen και είναι γνωστή για το δημιουργικό της στιλ. Μάλιστα τα σύνολά της παρουσιάζονται στο Fashion Institute of Technology της Νέας Υόρκης. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με το περιοδικό New Yorker, η χρυσή κληρονόμος αποκάλυψε το μυστικό της να παραμένει αδύνατη προκαλώντας μεγάλο σοκ σε ομάδες που ασχολούνται με τις διατροφικές διαταραχές.

«Θα φάω όταν πεθάνω!» εξήγησε η τρομακτικά αδύνατη και χλωμή fashionista όταν της προσέφεραν γεύμα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης για το περιοδικό.

Σύμφωνα με το έντυπο, η 43χρονη βρετανίδα που είναι η κόρη του Jonathan Guinness και η πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου, διατηρεί το αδύνατο σώμα της καταναλώνοντας μόνο Red Bull και πρωτεϊνούχα ροφήματα. Υπερασπίστηκε τις διατροφικές της επιλογές, αναφέροντας ότι «αν φάω, δεν μπορώ να εργαστώ.»

Η Daphne Guinness είναι χωρισμένη με τρία παιδιά και διατηρεί ανοιχτά σχέση με παντρεμένο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight