Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζένη Χειλουδάκη: «Ναι, παντρεύομαι…»

Τζένη Χειλουδάκη: «Ναι, παντρεύομαι…»

Στις 28 Σεπτεμβρίου

Στα τέλη Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 28 πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον καλό της. Ο λόγος για την Τζένη Χειλουδάκη που την δεκαετία του ΄90 μεσουρανούσε στην Ελληνική τηλεόραση εξαιτίας της σχέσης της με τον εισαγγελέα Σακελλαρόπουλο.

Τώρα αλλάζει σελίδα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του gossip-tv.gr την Τετάρτη πρόκειται να παντρευτεί: «Ναι, παντρεύομαι την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου με πολιτικό γάμο τον άντρα της ζωής μου. Όμως από εμένα δεν πρόκειται να μάθει κανείς καμία άλλη λεπτομέρεια.

Τα λάθη του παρελθόντος τελείωσαν. Πλέον είμαι 43 ετών και τις γελοιότητες του παρελθόντος δεν πρόκειται να τις επαναλάβω. Βλέπω στο ίντερνετ τα βίντεο που πρωταγωνιστώ και ντρέπομαι.» είπε. Όσον αφορά για τον καλό της η ίδια λέει: «Είναι ένας άνθρωπος λατρεμένος, είναι ο δικός μου άνθρωπος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη αλλά θα κρατήσω όσο μπορώ την προσωπική μου ζωή έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα κρυφτώ ή θα δεν θα κυκλοφορώ ελεύθερα έξω με τον σύζυγό μου για να μη μας δουν».

Δηλώνει ότι έχει αφήσει πίσω της τα media και ότι μόνο για την νέα της ταινία πρόκειται να ξανά ασχοληθεί με αυτά: «Για την ταινία και τα βιβλία μου ευχαρίστως να μιλήσω αλλά για τίποτα άλλο. Δεν πρόκειται να μπω ξανά στο «τρυπάκι» να απολογηθώ επειδή είμαι τρανσέξουαλ μετά από τόσα χρόνια και εν έτη 2011. ΕΛΕΟΣ! Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Είναι γελοίο!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight