Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο! Μετέφεραν με τα ίδια βυτία γάλα και βιοντήζελ

Απίστευτο! Μετέφεραν με τα ίδια βυτία γά...

"Βόμβα" για την δημόσια υγεία

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στην αγορά τροφίμων και ιδιαιτέρως του γάλακτος ο εντοπισμός τεσσάρων βυτιοφόρων με αποκλειστική αδειοδότηση την μεταφορά υγρών τροφίμων, να μεταφέρουν βιοκαύσιμα στην Βουλγαρία, με τελικό προορισμό την Ελλάδα! Σε ελέγχους που διενήργησε ο ΕΦΕΤ, όπως αναφέρει το newpost.gr, τέσσερις οδηγοί πιάστηκαν να μεταφέρουν βιοκαύσιμα με βυτιοφόρα που ήταν ναυλωμένα αποκλειστικά για τη μεταφορά υγρών τροφίμων και κυρίως γάλακτος.

Μάλιστα, οι καταγγελίες- «βόμβα» για τη δημόσια υγεία αναφέρουν πως τα εν λόγω βυτιοφόρα έχουν μεταφέρει γάλα σε γνωστή γαλακτοκομική βιομηχανία της Θεσσαλίας η οποία έχει υπάρξει και παλιότερα υπότροπος στον ΕΦΕΤ.

Ο ΕΦΕΤ έχει ήδη παραπέμψει πέντε ιδιοκτήτες βυτιοφόρων οχημάτων στην Εισαγγελία Αθηνών αλλά και την εταιρεία ΜΑΚΙΟΣ Α.Ε που δραστηριοποιείται και στον χώρο των μεταφορών για διακίνηση βιοκαυσίμων με βυτιοφόρα αδειοδοτημένα αποκλειστικά για τη μεταφορά υγρών τροφίμων κατά παράβαση της υφιστάμενης Εθνικής & Κοινοτικής Νομοθεσίας.

Παράλληλα, ακόμη τρεις ιδιοκτήτες βυτιοφόρων παραπέμφθηκαν για παραβάσεις που αφορούσαν στην καταλληλότητα και υγιεινή των οχημάτων και για παρακώλυση του ελέγχου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις