Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύεται το κορίτσι...

Παντρεύεται το κορίτσι...

Ο γάμος της Κιμ Καρτνάσιαν θα γίνει μίνι σίριαλ

Στις 20 Αυγούστου αναμένεται να διεξαχθεί ο γάμος της Κιμ Καρτνάσιαν, ο οποίος θα έχει πλήρη τηλεοπτική κάλυψη και θα γίνει μίνι σήριαλ. Ήδη η ζωή της Κιμ έχει γίνει ριάλιτι σόου υπό τον τίτλο «Keeping up with the Kardashians» οπότε αναμενόμενο ήταν να γίνει κι ο γάμος της μίνι σήριαλ.

Εκτός από το γάμο τηλεοπτική κάλυψη θα έχουν και οι προετοιμασίες του, του γαμπρού, της νύφης, των κουμπάρων και πάει λέγοντας… Το κανάλι Ε! είναι αυτό που θα προβάλει το γάμο ενώ στη Ελλάδα θα τον δούμε στους δέκτες μας μέσω Nova.

Θα αργήσουν όμως λίγο τα επεισόδια αφού αναμένεται να προβληθούν στις 9 και 10 Οκτωβρίου υπό τον τίτλο «Kim’s Fairytale Wedding: A Kardashian Event».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight