Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Ψαθόπυργο - Κατέκαψε 7 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης

Πάτρα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Ψα...
Ξανάλατος Νίκος

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

20.18 Δύο στρέμματα δασικής και 5 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης έχει κατακάψει η φωτιά που εκδηλώθηκε στο ύψος του Ψαθοπύργου. Η φωτιά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.

 

19.10 Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγο η φωτιά σο Ψαθόπυργο, ενώ αποκαθίσταται η κυκλοφορία τόσο στην νέα όσο και στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών- Αθηνών.

 

19.00 Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται στη Ν.Ε.Ο. και Π.Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου καθώς η φωτιά έχει προκαλέσει μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πάτρα απο το ύψος της περιοχής Λαμπίρη. Δεν παρατηρείται ιδιαίτερο πρόβλημα στο ρεύμα προς Αθληνα.

 

18.49: Άνοιξε σταδιακά πριν λίγα λεπτά και η παλαιά Εθνική οδός Πατρών - Αθηνών στο ύψος των διοδίων του Ρίου καθώς η φωτιά εχει περιοριστεί. Σε λίγα λεπτά θα υπάρχει και ανακούφιση από το μποτιλιάρισμα ενώ η μάχη των πυροσβεστών για την κατάσβεση συνεχίζεται.

18.31: Ουρά εκατοντάδων μέτρων από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα έχουμε αυτή την ώρα κάτω από τα διόδια του Ρίου, καθώς έχουν εγκλωβιστεί τόσο από την εκτροπή της κυκλοφορίας από την νέα στην παλαιά Εθνική οδό, όταν ξεκίνησε η φωτιά στον Ψαθοπυργο, όσο και από την αμέσως μετά απαγόρευση κυκλοφορίας προς Ψαθοπυργο. Όσοι σκοπεύατε να ξεκίνησε προς την διαδρομή αυτή, καλό θα είναι να μην το κάνετε μέχρι ο δρόμος να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία. Η Τροχαία της Πάτρας καταβάλει προσπάθειες για την διευθέτηση τού προβλήματος

18.25: Πριν από λίγη ώρα άνοιξε για τους οδηγούς η νέα Εθνική οδός Πατρών Αθηνών, καθώς η φωτιά εχει περιοριστεί σε πρανή μεταξύ της παλαιάς Εθνικής που ακόμα παραμένει κλειστή και της νέας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρχε κίνδυνος για επέκταση σε κατοικημένη περιοχή, όμως η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής, απέτρεψε το ενδεχόμενο αυτό.

Η φωτιά ξεκίνησε από σημείο στη νέα Εθνική οδό και πέρασε κάθετα προς την παλαιά, σε χώρο με πυκνή βλάστηση και πεύκα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

17.48: Πριν από λίγη ώρα ξέσπασε σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλης έκτασης φωτιά στην περιοχή του Ψαθοπυργου. Επί τόπου σπεύδουν μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αεροπλάνο καναντερ.

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 3 αεοροσκάφη.

Η τοπική ΕΛΑΣ σχεδιάζει ακόμα και το κλείσιμο της παλαιάς και νέας   εθνικής  οδού για την διευκόλυνση της κατάσβεσης.

Ήδη τα αυτοκίνητα έχουν σταματήσει τώρα στα διόδια του Ρίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις