Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ψάχνουν από τις κάμερες τους βανδάλους της Μαιζώνος- Έγινε μήνυση από το Δήμο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Κατέστρεψαν τα καλαθάκια απορριμμάτων που είχαν μόλις τοποθετηθεί καθώς δέντρα και φυτά

Σε μηνύσεις κατά αγνώστων έχει προχωρήσει ο Δήμος Πατρέων, για βανδαλισμούς που έγιναν επί του νέου πεζόδρομου της Μαιζώνος και συγκεκριμένα από το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη έως και την οδό Ερμού.

Οι δράστες, σύμφωνα με το Αντιδήμαρχο έργων και υποδομών, Παναγιώτη Μελά, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, κατέστρεψαν τα καλαθάκια απορριμμάτων που είχαν μόλις τοποθετηθεί καθώς  και δέντρα και φυτά, που είχαν φυτευτεί στα παρτέρια.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν, ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της βιντεοληπτικό υλικό το οποίο αναμένεται να αξιοποιήσει και να εξετάζει προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

«Έχουμε κάνει μηνύσεις κατά αγνώστων και η αστυνομία έχει ανοίξει δικογραφία. Όπως είμαι σε θέση να ξέρω, η αστυνομία ψάχνει τους δράστες που βανδάλισαν καλαθάκια και δεντράκια. Επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει όλο αυτό και γι’ αυτό κινηθήκαμε νομικά. Κάποια στιγμή, πρέπει οι ένοχοι να τιμωρηθούν» αναφέρει στο thebest.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Πάντως, να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα, τόσο σε σημεία όπου έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες ανάπλασης στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, όσο και σε άλλες περιοχές όπου έχουν γίνει αντίστοιχες επεμβάσεις, όπως αντικατάσταση πλακοστρώσεων και τοποθέτηση φωτιστικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις