Φτιάχνονται πανεύκολα και γίνονται ανάρπαστες σε κάθε τραπέζι
Ψάχνετε μια γρήγορη, υγιεινή και νόστιμη συνταγή; Αυτές οι μπουκιές σολομού με μέλι και μουστάρδα στο air fryer είναι η ιδανική επιλογή.
Φτιάχνονται πανεύκολα και γίνονται ανάρπαστες σε κάθε τραπέζι. Η μοναδική γεύση του σολομού συνδυάζεται αρμονικά με τη γλυκόξινη σάλτσα μουστάρδας με μέλι, δημιουργώντας ένα απολαυστικό γεύμα.
Υλικά για τη συνταγή
450 γραμμάρια σολομός, χωρίς πέτσα, κομμένος σε μπουκιές
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/8 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/4 φλιτζανιού μουστάρδα με μέλι
Οδηγίες
- Συγκεντρώστε όλα τα υλικά. Προθερμάνετε μια φριτέζα αέρα στους 200 βαθμούς C.
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τον σολομό, το λάδι, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Τοποθετήστε τον καρυκευμένο σολομό στο καλάθι της φριτέζας αέρα.
- Τηγανίστε στο air fryer για 4 λεπτά.
- Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, αλείψτε ελαφρά τα κομμάτια σολομού με μέλι και μουστάρδα. Βυθίστε μια οδοντογλυφίδα σε κάθε μπουκιά.
- Τηγανίστε στο air fryer μέχρι το ψάρι να ξεφλουδίζεται εύκολα με ένα πιρούνι, για περίπου 4 λεπτά ακόμα.
- Μεταφέρετε σε ένα πιάτο και σερβίρετε αμέσως.
ΠΗΓΗ enikos.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr