Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025 Ειρήνη Μουρτζούκου
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Οικονομική Αστυνομία ο φάκελος της υπεξαίρεσης στο Ταμείο Ενίσχυσης Αλληλοβοήθειας των Δικηγόρων Πατρών και Αιγίου

Στην Οικονομική Αστυνομία ο φάκελος της ...

Αξιωματικοί της εν λόγω υπηρεσίας θα προβούν σε ενδελεχή έλεγχο στην χρηματική διαχείριση του ταμείου κατά το χρονικό διάστημα από το 2009 έως το 2024

Στο μικροσκόπιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων θα τεθεί η υπόθεση υπεξαίρεσης στο ταμείο του Λογαριασμού Ενίσχυσης και Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Πατρών και Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελική Λειτουργός που πήρε στα χέρια της τον φάκελο με τα στοιχεία της προκαταρκτικής εξέτασης και όλο το υλικό που συγκέντρωσε στο πλαίσιο της έρευνάς της, παρέπεμψε την δικογραφία στην Οικονομική Αστυνομία.

Αξιωματικοί της εν λόγω υπηρεσίας θα προβούν σε ενδελεχή έλεγχο στην χρηματική διαχείριση του ταμείου κατά το χρονικό διάστημα από το 2009 έως το 2024 προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει «μαύρη τρύπα» και ποιοι είναι υπαίτιοι για αυτήν.

Παράλληλα, θα διερευνηθεί η τέλεση τυχόν κακουργημάτων, όπως της υπεξαίρεσης, της απιστίας καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Μέλημα των Διωκτικών Αρχών είναι να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση που προκάλεσε σάλο στους δικηγόρους της Πάτρας και του Αιγίου, οι οποίοι ζητούν διαφάνεια και απόδοση ευθυνών καθώς τα χρήματά τους από την επικουρική ενίσχυση χάθηκαν.

 

πηγή εφημερίδα Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις