Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τζάνειο: Εμφανίστηκε ο βοηθός νοσηλευτής που έκανε λάθος μετάγγιση στην 62χρονη

Τζάνειο: Εμφανίστηκε ο βοηθός νοσηλευτής...

Η πορεία της υγείας της γυναίκας «πάει καλύτερα», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός

Με την οικογένειά του επικοινώνησε χθες ο βοηθός νοσηλευτής, ο οποίος έκανε λάθος μετάγγιση αίματος σε 62χρονη ασθενή που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο νοσοκομείο, Δημήρη Σιδέρη, ο βοηθός νοσηλευτής αναμένεται σύντομα να παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει κινηθεί νομικά η οικογένεια της 62χρονης, η οποία μετά τη λάθος μετάγγιση, υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ο κ. Σιδέρης είπε για τον συνάδελφό του ότι ήταν «η κακιά ώρα που όμως δεν πρέπει να κλονιστεί η εμπιστοσύνη των ασθενών στους εργαζόμενους των νοσοκομείων και το ΕΣΥ». Όπως είπε στην ΕΡΤ, πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο 30 ετών, εξαιρετικό στη δουλειά του, ο οποίος την ημέρα που συνέβη το λάθος ενημέρωσε ο ίδιος τη Διευθύνουσα για το περιστατικό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, υποστήριξε, επικαλούμενος συναδέλφους του με τους οποίους μίλησε, ότι η πορεία της υγείας της γυναίκας «πάει καλύτερα και φαίνεται ότι θα πάνε καλά τα πράγματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις