Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μακρόν: H Ουκρανία είναι έτοιμη για μια άνευ όρων εκεχειρία

Μακρόν: H Ουκρανία είναι έτοιμη για μια ...

O Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι είχε μια "πολύ θετική" συζήτηση με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι,

O  Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι είχε μια "πολύ θετική" συζήτηση με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ότι η Ουκρανία είναι έτοιμη για μια άνευ όρων εκεχειρία και ότι η αποκαλούμενη "Συμμαχία των Προθύμων" υπό τη Γαλλία και τη Βρετανία θα συνεχίσει να εργάζεται ώστε αυτό να επιτευχθεί, αλλά και για μια ειρήνη διαρκείας.

"Ο τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία. Αυτός είναι ο κοινός μας στόχος με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ", έγραψε ο Μακρόν σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

"Η Ουκρανία είναι έτοιμη για μια εκεχειρία άνευ όρων. Ο πρόεδρος Ζελένσκι μου το επανέλαβε σήμερα. Θα ήθελε να συνεργαστεί με τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους για να καταστεί αυτό δυνατό", έγραψε ο Μακρόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις