Ένας μετεωρολόγος που μπήκε σε κάθε σπίτι τα τελευταία 40 χρόνια
Θοδωρής Κολυδάς. Ένας άνθρωπος, ένας μετεωρολόγος που μπήκε σε κάθε σπίτι τα τελευταία 40 χρόνια.
Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησής του, από την ΕΜΥ, γιατί η μετεωρολογία δεν έχει ακόμη ξεμπερδέψει μαζί του.
Διαβάστε την ανάρτησή του: «Το τελευταίο έκτακτο δελτίο της μετεωρολογικής μου καριέρας στην ΕΜΥ. Μετά από 40 χρόνια πλήρους Δημόσιας υπηρεσίας αποχωρώ, διατηρώντας όμως ενεργή την παρουσία μου στον χώρο της Μετεωρολογίας, της Επιστήμης που θα εξακολουθήσω να υπηρετώ μέσα από την προσωπική μου ιστοσελίδα, τα κοινωνικά δίκτυα, τον Ακαδημαϊκό χώρο και τα Μέσα Ενημέρωσης.
Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα στη διάρκεια της επαγγελματικής μου καριέρας, κατά την οποία δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Ό,τι “κέρδισα” από αυτό το υπέροχο ταξίδι προέκυψε μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση στην επιστήμη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένειά μου, για την έμπρακτη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια».
Πέθανε ο Γεώργιος Κορρές, ο διακεκριμένος αρχαιολόγος που ανέσκαψε την Πύλο
Αντίο στη Νία Μητροπούλου, μια αξέχαστη και ονομαστή καλλονή της παλιάς Πάτρας
Τέμπη: «Υπάρχουν νεκροί;»: Μητέρα καλεί στο 100 και ρωτάει για τον γιο της- Συγκλονιστικό ηχητικό
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












