Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Πλάνταξε στο κλάμα αθλήτρια του μπάντμιντον που τραυματίστηκε και το κοινό την αποθέωσε

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Πλάνταξε στο κλά...

Δείτε βιντεο

Κατά την διάρκεια του αγώνα Μάριν – Χο Μπιν Τσάο στο μπάντμιντον γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Μάριν εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού, με την Ισπανίδα αθλήτρια να σπαράζει στο κλάμα και το κοινό να την αποθεώνει για να την συμπαρασταθεί.

Στον ημιτελικό του μονού γυναικών στο μπάντμιντον των Ολυμπιακών Αγώνων, ανάμεσα στις Καρολίν Μαρίν και Ζιάο Μπινγκ Χε, το κοινό αποθέωσε την Ισπανίδα Μαρίν, καθώς σε μια προσπάθεια της τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από το παιχνίδι. Αποτέλεσμα που είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να δακρύσει, καθώς ήθελε πάρα πολύ να ανέβει σε ένα σκαλί του βάθρου, κάτι που δεν μπόρεσε να καταφέρει. 

 Παρόλα αυτά η ίδια είδε το κοινό να την στηρίζει, με σκοπό να μαλακώσει τον πόνο της και να την στηρίξει στη δύσκολη στιγμή που βίωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports