Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος Ηλείας: Συνελήφθη άνδρας για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην Αρχαία Ολυμπία

Πύργος Ηλείας: Συνελήφθη άνδρας για ληστ...

Ο κατηγορούμενος στις 11/3/2024 τα ξημερώματα, εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα, σε οικία ηλικιωμένου και χτυπώντας τον στο κεφάλι δέκα φορές με αντικείμενο του αφαίρεσε 450 ευρώ

Συνελήφθη στην πόλη του Πύργου άνδρας που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου.

Ο συλληφθείς σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, είχε αφαιρέσει από ηλικιωμένο με την άσκηση σωματικής βίας ποσό (450) ευρώ και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη, το μεσημέρι της Κυριακής 9-6, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ειδικής ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα στοιχεία του κατηγορούμενου και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Ηλείας.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος στις 11/3/2024 τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα, σε οικία ηλικιωμένου και με την άσκηση σωματικής βίας, χτυπώντας τον στο κεφάλι δέκα φορές με αντικείμενο που κρατούσε, του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις