Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ο φερόμενος δράστης ήταν ελεύθερος με όρους - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

ΦΩΤΟ ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Σκότωσε την 11χρονη με κατσαβίδι

Διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του αποτρόπαιου εγκλήματος στην Ηλεία, όπου κοριτσάκι 11 ετών δολοφονήθηκε από τον θείο του -καταδικασμένο για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο 37χρονος, που ομολόγησε το έγκλημα, δολοφόνησε την ανήλικη ανιψιά του χτυπώντας τη με κατσαβίδι στον λαιμό, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ilialive.gr.

 Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, εις βάρος του συλληφθέντα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την άγρια δολοφονία της ανιψιάς του, ενώ αναμένεται να ξεκαθαριστεί πρώτα εάν προχώρησε και σε άλλες πράξεις εις βάρος του παιδιού.

Είχε καταδικαστεί για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί το 2017 για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης κάτω των 15 ετών και κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο καθ' ομολογίαν παιδοκτόνος είναι αδερφός της μητέρας της 11χρονης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας» αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις