Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

H COFFEE ISLAND συστήνει τα νέα «εκρηκτικά» ροφήματα Bobastic Pearls

H COFFEE ISLAND συστήνει τα νέα «εκρηκτι...

Μία πολυδιάστατη εμπειρία απόλαυσηςσε 5 καινοτόμες επιλογές με καφέ ή τσάι και μασώμενες πέρλες

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, το κατάστημα Coffee Island στη Σταδίου 7 γέμισε από κόσμο, δροσιά και την ασιατική κουλτούρα των ολοκαίνουργιων BobasticPearls. Με ένα ολοήμερο event, το brand σύστησε τη νέα κατηγορία ροφημάτων, που αποτελείται από 5 επιλογές με βάση τον καφέ ή το τσάι, σε συνδυασμό με μικρές μασώμενες πέρλες που σκάνε στο στόμα σε κάθε γουλιά, προσφέροντας ένα «εκρηκτικό» γευστικό αποτέλεσμα.

Trendyκαι fun, τα ροφήματα BobasticPearlsαποτελούν τη νέα πρόταση της ομάδας R&Dτης εταιρίας, που εμπνευσμένη από τα ασιατικά ροφήματα boba, δημιούργησε μία πολυδιάστατη εμπειρία απόλαυσης. Πρωτότυπα και καινοτόμα, γεμάτα πέρλες με γεύση καφέ ή cheesecake που «σκάνε» στο στόμα, τα Bobasticέρχονται σε 5 εκπληκτικούς συνδυασμούς:BobasticSaltedCaramelLatte&BobasticCoffeeccinoμε βάση τον καφέ και γεμάτα πέρλες με γεύση καφέ, και τα VEGANBobasticBlueberryTeaOatLatte, BobasticStrawberryTeaOatLatteκαιBobasticStrawberryTea με βάση το τσάι και γεμάτα πέρλες με γεύση cheesecake.

Μία φρέσκια, άκρως καλοκαιρινή, δροσιστική εμπειρία από την CoffeeIslandπουπάντα καινοτομεί και εκπλήσσει ευχάριστα με τις ανανεωμένες γευστικές της προτάσεις.

Ανακαλύψτε τα νέα ροφήματα εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά