Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Ο Βασίλης Σιγούρος «έφυγε» από τη ζωή ένα χρόνο μετά τον θάνατο του αδερφού του

Πύργος: Ο Βασίλης Σιγούρος «έφυγε» από τ...

Ο Βασίλης ήταν ένα αγαπητό και καλοσυνάτο παιδί και άνθρωπος χαμηλών τόνων

Πριν καλά καλά η οικογένεια της Ευφροσύνης Σιγούρου, στον Πύργο Ηλείας που είδε το ένα της παιδί να φεύγει με δραματικό τρόπο από τη ζωή, καταφέρει να σταθεί στα πόδια της, η μοίρα το έφερε έτσι ώστε να χάσει και τον δεύτερό της γιο μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν έφτανε το κακό που τη βρήκε, όταν ο γιός της Θανάσης έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 46 ετών, χθες το πρωί είδε και το δεύτερο παιδί της, το Βασίλη, να χάνεται γρήγορα από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, έπειτα από γρήγορη και άνιση μάχη που έδωσε για να αντιμετωπίσει την ξαφνική ασθένειά του.

Θυμίζουμε ότι ο Θανάσης Σιγούρος βρέθηκε απαγχονισμένος στην περιοχή της Ξυλοκέρας στις 19 Ιανουαρίου 2023, μετά από μια αγωνιώδη αναζήτηση, που είχε διαρκέσει σχεδόν μια ημέρα, καθώς είχε εξαφανιστεί.

Ο Βασίλης Σιγούρος ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο, την στιγμή ακριβώς που προσπαθούσε να διαχειριστεί και το είχε καταφέρει, τον θάνατο του μικρού του αδερφού, κάτι που κανείς δεν το περίμενε, αφού ο ίδιος ακολουθούσε έναν ασφαλή τρόπο ζωής, προσέχοντας ιδιαίτερα την υγεία του.

Ο Βασίλης ήταν ένα αγαπητό και καλοσυνάτο παιδί και άνθρωπος χαμηλών τόνων, ενώ κατά το παρελθόν είχε εργαστεί και στο νοσοκομείο του Πύργου, ως διοικητικό προσωπικό, ενώ τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε το φάσμα της ανεργίας. Στην Ευφροσύνη Σιγούρου έχει μείνει ως «αποκούμπι» η κόρης της, Ευγενία, η οποία έχει παντρευτεί και έχει τρία παιδιά, αλλά ζει με την οικογένειά της μακριά από τον Πύργο.


Οι συγγενείς του θα του πουν το τελευταίο αντίο σήμερα και ώρα 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στον Πύργο.

*εφημεριδα "Πατρις"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις