Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Coffee Island τώρα και στις Πυραμίδες της Γκίζας!

Η Coffee Island τώρα και στις Πυραμίδες ...

Άνοιγμα του νέου της καταστήματος στην «καρδιά» του Καΐρου

Η Coffee Island επεκτείνει την παρουσία της παγκοσμίως, δημιουργώντας ένα νέο «experience» κατάστημα στο Κάιρο, με θέα το μόνο από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου που στέκεται μέχρι και σήμερα: τις Πυραμίδες της Γκίζας!

Ο νέος προορισμός είναι κομμάτι ενός μοναδικού project για τα παγκόσμια δεδομένα. Πρόκειται για την ολική μεταμόρφωση τουΠανοράματος της Γκίζας και τηδημιουργίαμίας«όασης» και μαγευτικής εμπειρίας, «ντυμένη» με τα ζεστά χρώματα της ιδιαίτερης αυτής τοποθεσίας, ώστε να είναι σε πλήρη αρμονία με αυτήν.Οι περισσότεροι από 14 εκ. επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να κάνουν ένα αξιομνημόνευτο διάλειμμα, απολαμβάνοντας την ιστορικότητα των Πυραμίδων μέσω της μοναδικής ποιότητας για την οποία είναι γνωστή η CoffeeIsland!

Με αυτό το κατάστημα, η ελληνική αλυσίδακαφεστίασηςαποδεικνύει ότι μπορεί να προσαρμόσειτην εικόνα και το στυλ της, ώστε να παρέχει κάθε φορά μια νέα, πρωτοποριακή και φρέσκια εμπειρία, εναρμονισμένη με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

Η Coffee Island έχει επεκταθεί διεθνώς τα τελευταία χρόνια μεσημαντική παρουσία σε τρεις ηπείρους. Με αυτόν τον τρόπο δίνει δυναμικά το στίγμα της και στην Αίγυπτο, έχοντας τρία καταστήματα σε διαφορετικές και ιδιαίτερες τοποθεσίες, στο Plaza Espana Mall στην πόλη Sheikh Zayed, στο Zamalek, αλλά και στο Mall of Egypt, προσθέτοντας τώρα και το νέο once-in-a-lifetimeexperience κατάστημα.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Managing Director της CoffeeIsland, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι να καλωσορίσουμε επισκέπτες από κάθε γωνία της γης και να μοιραστούμε μαζί τους την αγάπη μας για ποιοτικό καφέ, ενώταυτόχρονα αναδεικνύουμε διεθνώς την ελληνική επιχειρηματικότητα. Το συγκεκριμένο για εμάς δεν είναι απλώς ένα κατάστημα,αλλά μια αλησμόνητη εμπειρία παγκόσμιας κλάσης. Ταυτόχρονα, είναι μία ευκαιρία να συνδεθούμε με ένα από τα ιστορικότερα μνημεία σε όλον τον πλανήτη, καθώς και να γίνουμε μέρος της αιγυπτιακής κουλτούρας και φιλοξενίας, προσφέροντας μοναδικές,αξέχαστες «CoffeeIsland» αναμνήσεις,σε όσους μας επισκεφτούν στον αξιοθαύμαστο αυτόν προορισμό!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά