Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σεμινάριο Digital Marketing: "Πώς να αποκτήσω μια επιτυχημένη & κερδοφόρα online παρουσία"

Σεμινάριο Digital Marketing: "Πώς ν...

Σάββατο 25/5 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Πάτρα ένα ημερήσιο σεμινάριο DigitalMarketing, με τίτλο «Πώς να αποκτήσω μια επιτυχημένη & κερδοφόρα online παρουσία», το Σάββατο 25/5 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο καινοτόμο αυτό σεμινάριο, θα παρουσιαστεί βήμα-βήμα η ιδανική στρατηγική online προβολής και θα αναλυθούν όλα τα κανάλια digitalmarketing, βοηθώντας σημαντικά τον Αχαιό επιχειρηματία και επαγγελματία του marketing να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του διαδικτύου, ώστε να ενισχύσει την προβολή, να επεκτείνει το πελατολόγιο και εν τέλει να αυξήσει την κερδοφορία του. Παράλληλα, είναι και μια ιδανική επιλογή για πιο δραστήριους νέους, ώστε να αποκτήσουν επιπλέον εφόδια και γνώση σε έναν κλάδο με ταχέως αυξανόμενη ζήτηση.

Πότε: Σάββατο 25 Μαΐου (25/5), 10:00 - 17:00

Πού: Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Πώς: Πληροφορίες, Αναλυτικό Πρόγραμμα & Κράτηση Θέσης: www.netpatra.gr/event

Μη χάσετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στο DigitalMarketing από τους πλέον ειδικούς, καθώς το σεμινάριο διοργανώνεται από το Digital Marketing Agency NetPatra.gr, ενώ μεταξύ άλλων κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μπερτές Θάνος, με πάνω από 10 έτη εμπειρίας στον χώρο, καθηγητής σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο DigitalMarketing και εισηγητής αρκετών σεμιναρίων, καθώς και μέντορας σε νεοφυείς επιχειρήσεις.

Κλείστε άμεσα το εισιτήριό σας, γιατί οι θέσεις που έχουν απομείνει πλέον είναι περιορισμένες και το σεμινάριο διεξάγεται για πρώτη και μοναδική φορά! Θα σας περιμένουμε το Σάββατο 25 Μαΐου στις 10:00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τηλέφωνο: 2610 208 208

Email: [email protected]

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά