Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεδρίαση της Περιφερειακής επιτροπής, υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χαρ.Μπονάνου

Συνεδρίαση της Περιφερειακής επιτροπής, ...

Η ημερήσια διάταξη περιλάμβανε 39 θέματα προς συζήτηση,

"Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024, η Περιφερειακή Επιτροπή της ΠΔΕ υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου, με σημαντικά θέματα που έχουν σχέση μεταξύ των άλλων με την πραγματοποίηση δράσεων που ενισχύουν το κοινωνικό και πολιτιστικό «αποτύπωμα» αλλά και την υλοποίηση μελετών και έργων που αποσκοπούν στη βελτίωση των υποδομών της Περιφέρειάς μας". Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συνεχίζει:


"Η ημερήσια διάταξη περιλάμβανε 39 θέματα προς συζήτηση, που αφορούν έργα και παρεμβάσεις και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Μεταξύ άλλων, η Περιφερειακή Επιτροπή ομόφωνα ενέκρινε την υλοποίηση του έργου για την διαχείριση της παράκτιας ζώνης σε παραθαλάσσιες περιοχές - παραλία Καλαμακίου Δυτικής Αχαΐας, προϋπολογισμού 280.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE-IP Adaptin LIFE17.


Σύμφωνα με τον κ. Μπονάνο η κατακύρωση του διαγωνισμού αυτού αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα που θα λειτουργήσει ως «πιλότος» για την υλοποίηση έργων που αφορούν στην προστασία των ακτών από την κλιματική αλλαγή και τη διάβρωση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις