Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγιοι Ανάργυροι: «Θα κοροϊδέψουν εμένα που η κόρη μου σαπίζει στον τάφο;»

Άγιοι Ανάργυροι: «Θα κοροϊδέψουν εμένα π...

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κυριακής

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε άγρια από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων  το βράδυ της Δευτέρας 1.4.24.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η πρώτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον δολοφόνο της Κυριακής που κρατείται σε ειδικό δωμάτιο στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας ξεσπά για την προσπάθεια που κάνει ο δράστης να πείσει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το Star, η συνεδρία που πραγματοποίησαν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οι τρεις τεχνικοί σύμβουλοι και ο διορισμένος ψυχίατρος με τον δολοφόνο της Κυριακής διήρκησε δύο ώρες. Ο δράστης συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν θυμάται το έγκλημα που διέπραξε, επιμένει ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ήταν απόλυτα συνεργάσιμος.

«Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουνε; Τους δικαστές; Την αστυνομία; Τους γιατρούς; Εμένα; Που η κόρη μου σαπίζει τώρα στον τάφο της; Και αυτός μας προσποιείται δήθεν ο τρελός; Πώς γίνεται αυτό;», δήλωσε ο πατέρας της Κυριακής.

«Μήπως να τον αθωώσουμε και στο τέλος; Είκοσι οκτώ χρόνια από τη ζωή μου, της κόρης μου, τα μηδένισε σε λίγα λεπτά», τόνισε ο κ. Γρίβας, πατέρας της Κυριακής.  

«Ποιος είναι τρελός; Ένας που οδηγεί στο μηχανάκι του και παρακολουθεί το σπίτι; Που ακολουθεί χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι; Ακολούθησε ένα αυτοκίνητο με την κόρη μου. Δεν τον πήραν χαμπάρι τα παιδιά. Έφθασε μέχρι το τμήμα χωρίς ούτε και η αστυνομία να τον πάρει χαμπάρι. Όλο το έγκλημα ήταν προμελητημένο γιατί είχε και το μαχαίρι στη ζώνη. Μήπως είδατε τον βηματισμό του; Μήπως είδατε πως τράβηξε το μαχαίρι;», σχολίασε ο πατέρας του θύματος.

Μεγάλη καθυστέρηση στην ΕΔΕ

Στο μεταξύ, η οικογένεια της Κυριακής εξακολουθεί να αναμένει απαντήσεις και για τις ευθύνες των αστυνομικών που βρίσκονταν στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων το μοιραίο βράδυ της 1ης Απριλίου.

Τριάντα έξι ημέρες μετά το έγκλημα, περιμένουν ακόμα τα πορίσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και της Προκαταρκικής Έρευνας που διεξάγεται με εντολή Εισαγγελέα για τις ευθύνες των αστυνομικών που εμπλέκονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις