Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ολυμπιακός: Αποθέωση στην άφιξη των θριαμβευτών του 4-2 επί της Άστον Βίλα

Ολυμπιακός: Αποθέωση στην άφιξη των θρια...

Εκατοντάδες ερυθρόλευκοι οπαδοί αποθέωσαν τον Μιντιλίμπαρ και τους παίχτες του

Την αποθέωση γνώρισαν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» όπου έφτασαν λίγο μετά τις 7 από την Αγγλία μετά τον θρίαμβο του 4-2 επί της Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Conference League.

Εκατοντάδες οπαδοί των ερυθρόλευκων βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τον Μιντιλίμπαρ και τους παίχτες του που βρίσκονται με το ένα πόδι στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό» φώναζαν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί με το βλέμμα στον τελικό της 29ης Μαΐου

Η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού ήταν συγκινητική και στο γήπεδο της Βίλα με την ομάδα να τους ευχαριστεί με ανάρτησή της στο Instagram.

«Σας ευχαριστούμε για την απίστευτη στήριξη! ΜΑΖΙ μπορούμε τα πάντα!» ήταν η λεζάντα της ανάρτησης.

Ο Ολυμπιακός «τρέλανε» για άλλη μία φορά φέτος την ποδοσφαιρική Ευρώπη, «κούρσεψε» το Villa Park με το εκπληκτικό 4-2 επί της Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League, πήρε πολύ μεγάλο προβάδισμα και πλέον «αγγίζει» τον τελικό της 29ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

Κόντρα στην 4η ομάδα της εφετινής Premier League, ο Ολυμπιακός άριστα στημένος τακτικά και παρά τα μικρολαθάκια του, επέβαλλε το δικό του τέμπο και πήρε ένα ιστορικό διπλό, χάρις το χατ-τρικ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί (16’, 28’, 56’ πέν.) και το γκολ του Σαντιάγο Έσε (67’).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports