Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Ασέλγησε και σε άλλα παιδιά ο 51χρονος που τον κατήγγειλε το βαφτιστήρι του

Κρήτη: Ασέλγησε και σε άλλα παιδιά ο 51χ...

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος 51χρονου που βίαζε τον βαφτισιμιό του στο Ηράκλειο Κρήτης.

 Κακοποίησε 3 παιδιά

Σύμφωνα με το cretalive, ο 51χρονος φέρεται να είχε προβεί ανά περίπτωση σε ασελγείς πράξεις και χειρονομίες σε βάρος των παιδιών, ακόμα και σε πολύ μικρή ηλικία, των 5 και 6 ετών. Η κύρια καταγγελία των ασελγών πράξεων αφορά στον 20χρονο σήμερα νεαρό, τον οποίο είχε βαπτίσει ο συλληφθείς και καταγγέλλεται ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά την περίοδο 2018-2019, ενώ ήταν 14-15 ετών.

Η δικογραφία σε βάρος του Ηρακλειώτη αφορά σε δύο ακόμα καταγγελίες για ασελγείς χειρονομίες. Στην πρώτη περίπτωση η καταγγέλλουσα είναι μία 24χρονη, αδερφή του 20χρονου, και η παρενόχληση αφορά το 2006 και το 2010, ενώ η δεύτερη περίπτωση αφορά σε 17χρονο σήμερα κορίτσι, το οποίο επίσης είχε βαφτίσει ο 51χρονος και χρονικά αφορά την περίοδο του 2012 ενώ ήταν μόλις 5 ετών.

 Σημειώνεται πως ο 41χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί. Εις βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί το ανήλικο.

ΠΗΓΗ ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις