Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής θα αποδώσει το "Σήμερον κρεμάται επί ξύλου" στον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου

Η Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής θα αποδώ...

Τηρώντας μία παράδοση 40 ετών - Την Μεγάλη Πέμπτη 2-5-2024 στη διάρκεια της ακολουθίας των 12 ευαγγελίων

Η Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής, τηρώντας πιστά την παράδοση, θα ψάλλει και φέτος, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 2-5-2024, το περιώνυμο τροπάριο: «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου…», στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Πατρών, αναβιώνοντας το έθιμο που ξεκίνησε το 1984, πριν 40 χρόνια.

Η Μικτή Χορωδία χορωδία με τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντού του Οργανισμού, Μαέστρου Σταύρου Σολωμού, θα ερμηνεύσει τη σύνθεση του Θεμιστοκλή Πολυκράτη, σε μεταφορά για Μικτή Χορωδία του Γιάννη Καρκάλα.

Σύμφωνα με την παράδοση, στην ερμηνεία αυτού του τροπαρίου, που αποτελεί και την κορυφαία στιγμή της Ακολουθίας των 12 Ευαγγελίων το απόγευμα της Μ. Πέμπτης, μετέχουν ενεργά και παλαιά μέλη της Χορωδίας καθώς και χορωδοί άλλων τμημάτων του Οργανισμού.

Η γενική δοκιμή για όλα τα μέλη θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ στις 9.30 στις εγκαταστάσεις του καλλιτεχνικού Οργανισμού της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών.

Περισσότερες πληροφορίες: Γραφεία «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679. www.polyphonikipatras.gr 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις