Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ μετέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη, Θ. Βασιλόπουλος

Στο επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ μετέβη...

Στην κορυφή των αιτημάτων, η ενίσχυση με περισσότερους εργαζόμενους & ασθενοφόρα καθώς και η εγκατάσταση ψηφιακών συστημάτων για την καταγραφή & την διαχείριση των περιστατικών

Ο συντονισμός ενεργειών και δράσεων για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ, κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος με την Διευθύντρια της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, Αγγελική Κανελλοπούλου.

Στη συνάντηση ήταν  και ο πρόεδρος του Σωματείου Πληρωμάτων της ιδίας περιφέρειας, Αλέξης Κουτσούκος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασιλόπουλος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά το προσωπικό του ΕΚΑΒ επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για ενίσχυση του νευραλγικού έργου τους. Στην κορυφή των αιτημάτων παραμένει η ενίσχυση με  περισσότερους εργαζόμενους και ασθενοφόρα καθώς και η εγκατάσταση ψηφιακών συστημάτων αναφορικά με την καταγραφή και την  διαχείριση των διαφόρων περιστατικών. 

Μετά την συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος αφού ευχήθηκε για τις Άγιες ημέρες να κυλήσουν όσο το δυνατόν ήρεμα χωρίς περιστατικά τόνισε τα εξής:

«Οι άνθρωποι που στελεχώνουν το ΕΚΑΒ προσφέρουν σε καθημερινή βάση τις υπηρεσίες τους ξεπερνώντας τον εαυτό τους. Αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε ουσιαστικά το έργο τους με τις δυνατότητες που έχουμε από τον θεσμικό μας ρόλο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις