Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Μπάιντεν πρόθυμος για ένα ντιμπέιτ με τον Tραμπ

Ο Μπάιντεν πρόθυμος για ένα ντιμπέιτ με τον Tραμπ

«Θα ήμουν ευτυχής να τον αντιμετωπίσω σε ένα ντιμπέιτ», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι θα συμμετάσχει σε ένα ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

«Θα το κάνω, κάπου. Δεν ξέρω πότε», είπε ο Δημοκρατικός πρόεδρος σε μια συνέντευξη με τον παρουσιαστή Χάουαρντ Στερν. «Θα ήμουν ευτυχής να τον αντιμετωπίσω σε ένα ντιμπέιτ», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις αυτές είναι οι πλέον ξεκάθαρες που έχει διατυπώσει ο Μπάιντεν σχετικά με το ενδεχόμενο ενός προεδρικού ντιμπέιτ. Προηγουμένως, ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους δεν είχε δεσμευτεί σε μια τηλεμαχία με τον Τραμπ, λέγοντας τον περασμένο μήνα ότι αυτό θα εξαρτιόταν από τη συμπεριφορά του πρώην προέδρου.

Ο Τραμπ, ο οποίος αρνήθηκε να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του σε ένα ντιμπέιτ προτού κερδίσει τις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τον περασμένο μήνα, έχει προσκαλέσει τον Μπάιντεν να δεσμευτεί σε μια τηλεμαχία με εκείνον, προτείνοντας στον Δημοκρατικό αντίπαλό του να αντιπαρατεθούν δημοσίως «οποτεδήποτε, οπουδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις