Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ

ΗΠΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που α...

Ερευνάται η διαδικτυακή παρουσία του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε χθες (19/4) έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν, όπου διεξάγεται η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως μεταδίδει το CNN, o διοικητής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Jeffrey B. Maddrey, δήλωσε ότι ο άνδρας, ο οποίος ονομάζεται Max Azzarello, νοσηλεύεται στη Κέντρο Εγκαυμάτων Cornell.

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Joseph Kenny, δήλωσε ότι η αστυνομία δεν έχει καταλήξει ακόμα εάν το περιστατικό σχετίζεται με τη δίκη του Τραμπ. Ανέφερε ότι ο άνδρας είχε κάνει σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι η διαδικτυακή του παρουσία θα αποτελέσει μέρος της συνεχιζόμενης έρευνας.

 

Ο Maddrey εξήγησε ότι ο Max Azzarello πήγε στο κέντρο του πάρκου Collect Pond, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη του Τραμπ, άνοιξε το σακίδιό του και έβγαλε φυλλάδια τα οποία σκόρπισε στο πάρκο.

“Στη συνέχεια, έβγαλε ένα δοχείο και περιέλουσε τον εαυτό του με κάποιο είδος υγρού – ένα υγρό που πιστεύουμε ότι είναι εύφλεκτο υλικό – και αυτοπυρπολήθηκε“, είπε ο Maddrey σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.

Έπειτα, ο άνδρας έπεσε πάνω σε ένα αστυνομικό κιγκλίδωμα και σωριάστηκε στο έδαφος. Αρκετοί που βρίσκονταν στην περιοχή προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά χρησιμοποιώντας τα μπουφάν τους αλλά και πυροσβεστήρες, συμπλήρωσε ο Maddrey.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις