Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δύο στις δύο πρωτιές για τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα blu της Imperial Brands Hellas από τον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2024»

Δύο στις δύο πρωτιές για τα Ηλεκτρονικά ...

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός υψηλού κύρους

Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο με χρήση κάψουλας blu 2.0 αλλά και το μίας χρήσης blubar της Imperial Brands αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στις κατηγορίες«Ηλεκτρονική Συσκευή Ατμίσματος με Κάψουλες»και «Ηλεκτρονική Συσκευή Ατμίσματος μίας Χρήσης Stick» αντίστοιχα. Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός υψηλού κύρους και αξιοπιστίας που βραβεύει την καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών όπως αυτή αξιολογείται από τους ίδιους τους καταναλωτές μέσω καταναλωτικής έρευνα που διεξάγεται από τον οργανισμό έρευνας αγοράς Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το blu είναι η Νο.1 μάρκα ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά, τόσο στην κατηγορία ηλεκτρονικών τσιγάρων με προγεμισμένηκάψουλα, όσο και στα μίας χρήσης. Κύρια χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τη μάρκα αποτελούν η ανώτερη ατμιστική εμπειρία, η πλούσια γκάμα γεύσεων, οι υψηλές επιδόσεις, η αξιοπιστίατων συσκευών και το πιο σημαντικό, η υπογραφή ασφάλειας και ποιότητας της μάρκας blu.

Το blu 2.0 είναι μια εξελιγμένη συσκευή ατμίσματος με χρήση προγεμισμένης μαγνητικής κάψουλας για τέλεια εφαρμογή με τη συσκευή και μετεχνολογία κεραμικής θέρμανσης για ομοιόμορφη θέρμανση του υγρού και απόδοση ανώτερης εμπειρίαςατμίσματος.Το ηλεκτρονικό τσιγάρο blu 2.0 διατίθεται σε δυο χρώματα (Black&SkyBlue)και χαρακτηρίζεται από εργονομικό σχεδιασμό και εύκολη χρήση με διάρκεια μιαςολόκληρης μέρας για ένα μέσο ατμιστή, με μόνο55 λεπτά φόρτισης.

Το blubar είναι μια πρακτική συσκευή ατμίσματος, εύκολη στη χρήση καιπροσφέρει έως 600 εισπνοέςχωρίς ανάγκη φόρτισης. Είναι διαθέσιμο σε 17 φρουτένιες και δροσερές γεύσεις, με και χωρίς νικοτίνη. Χαρακτηρίζεται από την έντονα απολαυστική γευστική εμπειρίαατμίσματος, ομοιόμορφηαπό την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή.

“Η ανάδειξη των προϊόντων blu 2.0 και blubar ως «Προϊόν της Χρονιάς για το 2024» επισφραγίζει την ηγετική θέση που κατέχει το bluστην κατηγορία του. Για την ImperialBrands, η βράβευση αυτή από έναν διεθνούς κύρους θεσμό με αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες, μας κάνει να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Σήμερα, η Ελλάδα αποτελεί το Εργαστήριο Ανάπτυξης Προϊόντων Νέας Γενιάς για τον όμιλο της ImperialBrands, δίνοντας ώθηση στο όραμά μας. Σηματοδοτούμε το αύριο μίας ισχυρής επιχείρησης, χαράζοντας τον δρόμο για ένα πιο υγιές μέλλον!”, δήλωσε ο Κοσμάς Βελιώτης, Head of Consumer Marketing, South East Europe.

Η ImperialBrandsHellas φέρει μία ισχυρή κληρονομιά, με παρουσία τεσσάρων και πλέον δεκαετιών στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία στηρίζει με συνέπεια την εγχώρια οικονομία και ξεχωρίζει τόσο για την ιδιαίτερη εστίασή της στις πραγματικές ανάγκες των ενήλικων καπνιστών, όσο και στην έμπρακτη υποστήριξη και ανάπτυξη της μικρής λιανικής. Το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από παγκοσμίως αναγνωρισμένες μάρκες καπνικών προϊόντων και αξεσουάρ καπνού, όπως τα τσιγάρα Davidoff, JPS, West, Gauloises, SlimLine, τους καπνούς GoldenVirginia, Drum και τα αξεσουάρ καπνιστού Rizla+. 

Πλέον, η Imperial Brands εδραιώνει τη δυναμική παρουσία της και στις κατηγορίες προϊόντων νέας γενιάς, όπως το συστήματος θερμαινόμενου καπνίσματος PULZE με τις ράβδους iD και iSENZIA, καθώς και τα Ηλεκτρονικά Τσιγάραμάρκας blu.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά