Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συναντήσεις προέδρων της Αιγιάλειας με Πυροσβεστική Υπηρεσία και αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Συναντήσεις προέδρων της Αιγιάλειας με Π...

Η ανακοίνωση

"Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις των προέδρων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων της Αιγιάλειας με τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Κοινοτήτων και Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρη Φιλιππάτο, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Νίκο Καραΐσκο, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου κ. Παναγιώτη Πετρόπουλο και αξιωματικούς της υπηρεσίας, στο πλαίσιο της σωστής προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο που ξεκινά την 1η Μαΐου 2024" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αιγιαλείας.

"Ειδικότερα, η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» με τη συμμετοχή των προέδρων Κοινοτήτων των ΔΕ Αιγίου, Διακοπτού, Ερινεού και Συμπολιτείας και η δεύτερη συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης στο ΚΠΕ Ακράτας με τη συμμετοχή των προέδρων των ΔΕ Ακράτας και Αιγείρας και παρουσία της αντιδημάρχου των δύο ενοτήτων κα Μαρίας Σταυροπούλου.

Στις συναντήσεις έγινε εκτενής ενημέρωση για τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του φυσικού πλούτου της περιοχής, τι ισχύει για τις καύσεις κλαδιών έως την 30η Απριλίου αλλά και τέθηκαν οι βάσεις του καλύτερου συντονισμού των εμπλεκομένων υπηρεσιών, των κοινοτήτων και των εθελοντών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και συνεχή επικοινωνία τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους πολίτες, ενόψει ενός καλοκαιριού που αναμένεται δύσκολο και επικίνδυνο λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας.

Τις επόμενες ημέρες, εξάλλου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας, με ευρεία συμμετοχή των αρμοδίων φορέων και των εθελοντών, για την ανάπτυξη της καλύτερης επιχειρησιακής ετοιμότητας". 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις