Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ολυμπιακός: Υποδοχή ηρώων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ολυμπιακός: Υποδοχή ηρώων στο «Ελευθέριο...

Πανζουρλισμός για τους θριαμβευτές του Θρύλου

Ασύλληπτες εικόνες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν στα ημιτελικά του Conference League, επικρατώντας 2-3 στα πέναλτι της Φενερμπαχτσέ μέσα στην Τουρκία.

Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από οπαδούς του Ολυμπιακού που αποθέωσαν την αποστολή των ερυθρόλευκων μετά την τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έζησε μία ιστορική βραδιά. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-2 της Φενερμπαχτσέ στα πέναλτι και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League, εκεί όπου περιμένει η Άστον Βίλα.

Ο κόσμος των ερυθρόλευκων έστησε πρώτα πάρτι στο Πασαλιμάνι, ωστόσο η γιορτή μεταφέρθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τι κι αν ήταν μετά τις 6 το πρωί, οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την αποστολή με τον πιο θερμό τρόπο.

Τα συνθήματα και τα καπνογόνα έδιναν και έπαιρναν, με την ατμόσφαιρα να πάλλεται όταν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ των Πειραιωτών έκαναν την εμφάνισή τους.

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στους 4 του Europa Conference League θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα σε δύο ιστορικούς αγώνες.
Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου στο Μπέρμιγχαμ και ο δεύτερος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μία εβδομάδα αργότερα, στις 9 του μήνα.
Υπενθυμίζεται ότι ο έτερος ημιτελικός είναι το Φιορεντίνα - Μπριζ και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena.
Το πρόγραμμα των ημιτελικών
ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
02/05 22:00 Άστον Βίλα - Ολυμπιακός
02/05 22:00 Φιορεντίνα - Μπριζ
ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
09/05 22:00 Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
09/05 22:00 Μπριζ - Φιορεντίνα
Το πρόγραμμα του τελικού (OPAP Arena)
29/05 22:00 Άστον Βίλα ή Ολυμπιακός - Φιορεντίνα ή Μπριζ

 

Έχοντας για μεγάλο του πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος απέκρουσε τα τρία από τα πέντε πέναλτι που εκτέλεσαν οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στην ψυχοφθόρο διαδικασία, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού Conference League!

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν το βλέμμα τους στις επερχόμενες αναμετρήσεις τους με την Άστον Βίλα, όντας πλέον μόλις δύο βήματα μακριά από τον μεγάλο τελικό της OPAP Arena!

Μετά την τεράστια πρόκριση με την οποία φεύγει από την Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός και παρά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Μπριζ, η Ελλάδα έφτασε τους 30.125 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της UEFA παραμένοντας στη 17η θέση, χωρίς όμως να έχει πλέον ελπίδες για να προλάβει τη Δανία, η οποία βρίσκεται στην προνομιούχο 15η θέση.

πηγή newsit.gr

φωτο eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports