Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη στην επαρχία Καλαβρύτων για την απώλεια του Άγγελου Καυγά από τη Δάφνη και του Αθανασίου Τεμπέλη από τα Καστριά

Θλίψη στην επαρχία Καλαβρύτων για την απ...

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας με ανακοίνωση της, τους αποχαιρετά και κάνει λόγο για διπλή απώλεια σε ένα εικοσιτετράωρο για την οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας στην επαρχία Καλαβρύτων

Δύο απώλειες (διπλό χτύπημα) μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο για την οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας στην επαρχία Καλαβρύτων. Μετά τον Θανάση Βασ. Τεμπέλη που έφυγε από τη ζωή στα 67 του χρόνια, πέθανε και ο αυτοκινητιστής Άγγελος Καυγάς στα 78 του χρόνια.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφερείας Αχαΐας της ΝΔ, ο Άγγελος Καυγάς υπήρξε προβεβλημένο στέλεχος της παράταξης στη Δάφνη, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δάφνης και Τομεάρχης Τουρισμού της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτων.

Μαζί με τους αείμνηστους Δημάρχους Κώστα Ασημακόπουλο, Τάσο Σπηλιόπουλο, τους αείμνηστους, Ανδρέα Μιχαλόπουλο, Γιάννη Αντωνόπουλο καθώς και το ιστορικό στέλεχος Γιάννη Μπαλασόπουλο υπήρξαν συνιδρυτές της Τοπικής Οργάνωσης στη Δάφνη Καλαβρύτων και επί δεκαετίες η φωνή και η δύναμη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στην ευρύτερη περιοχή.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος, την εντιμότητα, την ανιδιοτέλειά του και την μεγάλη του προσφορά στην τοπική κοινωνία και την παράταξη, τονίζει η ανακοίνωση και καταλήγει ως εξής:

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα  μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στη σύζυγό του Μαρία και τα παιδιά του Αναστασία, Χρήστο και Χριστίνα τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Δάφνης Καλαβρύτων. Ο Άγγελος Καυγάς είχε εργαστεί επί σειρά ετών ως επαγγελματίας οδηγός ταξί στην Δάφνη και την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων. Υπήρξε ένας δραστήριος άνθρωπος, αγαπητός στην τοπική κοινωνία, οικογενειάρχης, με συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά στο τόπο του.

Όσο για τον Αθανάσιο Βασ. Τεμπέλη από τα Καστριά Καλαβρύτων, είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 15:30 μ.μ. στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων.

Στη φωτ. ο εκλιπών Αθανάσιος Βασ. Τεμπέλης.

Στη φωτ. ο εκλιπών Αθανάσιος Βασ. Τεμπέλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις